Auto trke Kružne trke Priče iz boksa

Nemanja Milovanović ne gubi vreme

I pored zimske pauze koju mnogi koriste za odmor, Nemanja Milovanović ne gubi vreme, već se fizički priprema za novu sezonu, dok njegova ekipa punom parom radi na automobilu.

Nemanja je osnovao svoju ekipu za futsal pod imenom Planetwin 365, sa kojom nastupa na turniru i ujedno se fizički pripremaa za nove izazove u 2015. godini. Kontaktirali smo  Nemanju da nam iz prve ruke kaže kako teku pripreme za narednu sezonu:

Fudbal mi je dobar izduvni ventil, jer se istrčim, pojačavam kondiciju, a i naravno sa svojim prijateljima se borim za što bolji plasman kada igarmo utakmice. Usput želim da se zahvalim pre svega brendu Planetwin 365 koji je uvek uz mene, a i drugarima koji su deo ekipe i koji me trpe na terenu.“ – rekao nam je kroz osmeh Nemanja.

nemanja

„Automobil se uveliko radi i za njega je zadužen moj prijatelj od davnih dana moje karijere Bobi, sad su u toku pripreme rezervnog motora i rezervnog menjača, a onda se baca akcenat na sam auto i provera svih komponenata koje su na njemu. Automobil će uskoro imati novi dizajn, pa ću vas i o tome obavestiti, ali idemo redom. Za ovu 2015. godinu imamo velike planove za koje ćemo se boriti da ih ostvarimo, da vozimo CEZ (Centralno Evropsku Zonu), koliko stignemo i na brdu i na krugu, a naravno i da se borimo u domaćem sampionatu, jer je naš automobil Alfa 147 konkurentnija za naše trke, a dosta slabija za trke u inostranstvu. Međutim, ako finansije dozvole prvu trku ćemo biti u Mađarskoj, na stazi Hungaroring u aprilu mesecu i branićemo boje naše zemlje Srbije. U planu su i Pannonia, Cazin, Buzet itd, samo ako sve bude ok. Na našim stazama se nadam da ćemo svuda biti prisutni i da ćemo ekipa Planetwin 365 i ja imati dobre rezultate u novoj sezoni na svim poljima. Pozdrav za svu publiku koja je uz mene i za sve vaše citaoce.“ – završava Nemanja Milovanović.

DSC_1808

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video