Nemanja Jovanović spreman za sezonu i titulu

Na Beogradskom sajmu, u toku je sajam automobila, a na štandu MASS Company, uvoznika Motula i glavnog sponzora, izložen je i jedan takmičarski karting za najmlađe.

U pitanju je Lion Kart šasija mladog Nemanje Jovanovića, osvajača treće pozicije u generalnom plasmanu klase jedan u 2017. godini.

Neca, sada već velika zvezda, nas je ugostio na štandu. Kaže da je njegov karting privukao pažnju najmlađih, kako dečaka koji bi da ga provozaju, tako i devojčica koje se interesuje ko sedi za upravljačem ovog bolida.

Jovanović, koji ima šampionske korene (tata Bane, koji je sada manje bitan, višestruki je šampion klase Formula 1000), ne krije ambicije za svoju drugu karting sezonu.

„Osvojiću titulu!“ – bez oklevanja je izgovorio Nemanja, koji kao da i nije svestan koju težinu titula sa sobom nosi, a mi ne sumnjamo da će se boriti do zadnjeg atoma snage.

Pitali smo ga i da nam prokomentariše ovogodišnji sajam, ali nam je Neca rekao da pošto je čuo da nema izložena ni jedna formula, on nema šta da traži u hali sa kolima.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video