Nastavak sezone u Kraljevu

Šampionat Srbije u brzinskom motociklizmu otpočeo je u Kraljevu sa duplom trkom, a najbrži vozači u Srbiji sastaće se ponovo na istom mestu 23. i 24. jula.

Ukoliko niste ispratili prve dve trke sezone, tokom 2016. godine trke se voze po ugledu na Superbike šampionat. U subotu se vozi prva trka, dok se druga trka u svakoj od klasa vozi nedeljom. Tako će biti i ovog puta.

Treća trka šampionata planirana je za subotu 23. jul. Prva trka startovaće od 13 časova na Beranovcu. Moto trke se kao po običaju voze na malom krugu. Četvrta trka šampionata vozi se u nedelju 24. jula takođe od 13 časova. Oba dana pre trke voze se kvalifikacioni treninzi.

Cena ulaznice iznosi 500 dinara i važi za oba dana.

Po prvi put na moto trci, portal TRKE.rs radiće uživo praćenje vremena sa same staze. Pratite nas uoči trke za više informacija.

kraljevo 2 2016

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video