Auto trke Brdske trke

Naredne godine bez Nemanje u domaćem šampionatu

Jedini naš predstavnik jačih klasa u Banja Luci, pored Vlade Kostića i vozača malog N-a je i Nemanja Milovanović, koji je danas odvozao kvalifikacione treninge za sutrašnju brdsku trku na Slatini. Želja za vožnjom glavni je faktor kod njega, a s obzirom da vozi doslovno na domaćem trerenu, nije se mnogo dvoumio oko nastupa na ovoj trci kako bi doneo još bodova svom klubu ASK Akademac. Nemanja se osvrnuo i na planove za sledeću godinu.

„Pošto smo na Ušću ostali uskraćeni za vožnju, nadamo se dobrim rezultatima, jer moja ekipa Planetwin 365 i ja nastupamo još samo na ove dve preostale trke u našem šampionatu. Ovog vikenda vozimo brdsku trku Slatina u Banja Luci za koju se nadam da smo spremni i na kojoj nastupamo samo zbog naše zelje za vožnjom i publike.

Naredne godine se povlačim iz našeg šampionata, i ako budu obezbeđene finansije voziću samo u inostranstvu. Zato poziv svima ljubiteljima dobrih trka da dođu na Slatinu i beogradski Košutnjak. 

Želeo bih da se zahvalim pre svega Planetwin 365 brendu i ekipi, drugarima, prijateljima, publici i vernim navijačima na podršci do sada.“

 

foto: Tijana Cvijović

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video