Napravio sam glupu grešku – Crutchlow

Cal Crutchlow nije mogao da sakrije razočarenje nakon pada tokom drugog kvalifikacionog treninga koji je završio na dvanaestoj poziciji sa koje će danas krenuti.

Vozač CWM LCR Honde je pao u krivini broj 14 nakon čega nije imao dovoljno vremena da se vrati na stazu. Crutchlow je izjavio da je napravio glupu grešku zbog koje mu je mnogo krivo, ali da je srećan jer su dokazali da su mogli da se bore za prvi startni red.

Dalje je govorio kako je potrebno da se odmori i da odluče šta će danas uraditi kako bi se što bolje plasirali. Britanac je u svom stilu rekao za sebe da je totalni idiot jer je hteo nemoguće i da je tim zadovoljan, ali da on nije, jer je on trkač i uvek želi da bude najbrži.

Cal se dotakao i konkurencije, rekavši da je nemoguće otpisati Marqueza, ali da je nekako znao da Dovi može do pol pozicije. Ono što ga je iznenadilo svakako je Dani Pedrosa koji je na kvalifikacijama bio izuzetno brz.

Na kraju je otkrio da će oni gledati kako da u prvom krugu uhvate vodeću grupu, jer ako to ne učine, borba za vodeće pozicije neće biti moguća.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video