Nakon drugog dana, Price i Loeb u vođstvu, Sagmajster 90

RENAULT DUSTER TEAM action during the Dakar 2017 Paraguay Bolivia Argentina, Etape 2 - Stage 2, Resistencia - San Miguel de Tucuman on January 3, 2017 in Argentina - Photo DPPI

Nakon drugog dana Dakar relija, stanje se iskristalisalo, pa je tako među motociklistima najbrži Toby Price, ispred Goncvalersa i Sunderlanda.

Naš predstavnik Gabor Sagmajster napredovao je pet pozicija tokom drugog dana i sada se nalazi na 90. poziciji. Portal Plumrace prenosi Gaborovu izjavu iz Južne Amerike:

Jedan od noviteta je, da svako veče Mark Koma koji je inače trasirao za motocikliste, da tako kažem održi predavanje, odnoso brifing sa takmičarima, kako bi ih upozanao sa svim detaljima koji će ih čekati tokom narednog takmičarskog dana, tačnije brzinskog ispita. Što se mene tiče lagano dižem formu i odrađujem dan po dan – rekao je jedini predstavnik Srbije, Gabor Sagmajster.

Sebastian Loeb nalazi se na čelu automobilističke kolone, ispred Al-Attiyaha i Carlosa Sainza.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video