Najzanimljviji tekstovi u 2014. godini

Za nama je 2014. godina u kojoj je nastao sajt TRKE.rs, na čijim stranicama se i sada nalazimo. Pogledajmo šta ste to najviše voleli da čitate na našim stranicama tokom prethodna četiri meseca postojanja.

Intervju sa Milicom Tikić, jedinom devojkom među drifterima u Srbiji izazvao je veliku pažnju. Milica nam je pričala o tome kako je i zašto počela da se bavi driftom, kao i o planovima za narednu sezonu.

Milica Tikić 3

Na Beogradskom sajmu održan je treći Međunarodni Sajam sporta na kome su svoje štandove imali i trkači – automobilisti i motociklisti. Tekst sa sajma je jedan od deset najčitanijih na sajtu.

DSC_2536

 

Formula koju u Beogradu sklapa Jovica Milovanović izazvala je veliku pažnju od strane naših dragih čitalaca, odnosno vas. Ukoliko ste propustili, pročitajte sve o Jovicinoj formuli.

IMG_6185 (1)

Martin Vugrinec je dogurao do Red Bull MotoGP Rookie Cupa, u kome će tokom naredne sezone graditi internacionalnu karijeru. Intervju sa Martinom bio je jedan od najčitanijih u 2014. godini.

Martin Red Bull naslovna

Posetili smo čuvenu trkačku porodicu Vidosavljević iz Smedereva i njihovu radionicu Bobo Sport. Priča o njima privukla je vašu pažnju, pa se ovaj tekst našao među 10 najčitanijih.

bobosport

Pred trku na beogradskom Ušću, podsetili smo se kako je to izgledalo ranijih godina. Tekst vam se veoma dopao i zasluženo je dospeo u 10 najčitanijih.

toske

U 73. godini života napustila nas je legenda jugoslovenskog automobilizma Đani Šverko, što je zaista privuklo veliku pažnju.

djani

Još jedan projekat Jovice Milovanovića dospeo je među najčitanije tekstove, a u pitanju je Fiat Abarth 1000 TCR koji je Jovica restaurirao.

IMG_6782

Posetili smo i radionicu Miloša Spasojevića, popularnog Trovača koji nam je pričao o svojoj karijeri, kako vozačkoj, tako i tjunerskoj.

DSC_21605431c0335b5f6.jpg

Najpopularniji tekst u 2014. godini prema broju vaših poseta bila je ekskluzivna najava auto trke na Ušću koja je vožena posle 6 godina.

243859_117137568372259_4124161_o

Hvala vam što nas pratite, potrudićemo se da budemo još bolji u narednim godinama!

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video