Najveći spektakl 2015. godine

Bliži se kraj 2015. godine i rešili smo da pogledamo najbolji akcioni film godine… A vi?

Čitate redovno IMDB? Mislite da je 007 i SPECTRE? Hoćete stvarno da nam kažete da su najbolje “letilice” u ovoj godini u Star Wars filmu?

Razmislite ponovo!

Najveća akcija ove godine će premijerno biti prikazana u nedelju 08.11. i to u Valensiji na stazi Ricardo Tormo. Brojevi? Ne, nije 007.. probajte ponovo.. možda vam brojevi 46, 93 i 99 nešto znače? Nama da!

Prve scene naboljeg akcionog trilera godine mogli ste da pogledate prethodnog vikenda u Maleziji, dok su najbolje scene prikazane vikend ranije u Australiji. A sada – vreme je za grand finale! Poslednja trka neverovatne MotoGP sezone. Trka u kojoj se odlučuje šampion!!!

Kao u pravom bioskopu, spremamo video bim i kokice – jer oćekujemo AKCIJU ZA PAMĆENJE. I iskreno, šta god da se desi – svesni smo privilegije da smo svedoci možda jedne od najboljih sezona u istoriji MotoGP šampionata.

Datum: 08.11.2015.
Vreme: 13:30
Mesto: Maxmoment moto Shop
Naslov: MotoGP Valencia 2015
Broj mesta: Neograničen, ali rezervišite svoje mesto na vreme

Glavne uloge: Valentino Rossi i Jorge Lorenzo
Sporedne uloge: Marc Marquez, Dani Pedrosa i Andrea Iannone

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video