Najava serije – Valentino Rossi: The Doctor

Svi znaju Valentina Rossija kao ikonu sportskog motociklizma, ali da li bi iko od nas poželeo da se nađe u njegovim cipelama?

„Valentino Rossi: The Doctor“ je potpuno nova serija koja će se prikazivati iz pet delova. Više od šest meseci potrošeno je da se ova serija napravi. Tvorci ovog serijala prošetali su sa tridesetsedmogodišnjakom po ulicama Tavulje, zavirili iza kulisa VRI46 i popričali o trci na Mugellu, Rosijevoj domaćoj stazi, čuvenom moto ranču i još nekim idejama.

Pored MotoGP karijere, pogledajte i kako Rossi vodi poslovnu imperiju koja nosi ime VR 46 i koja se bavi proizvodnjom svih brendiranih komponenata.

Ukoliko želite da ispratite ovu seriju, ispratite Monster Energy YouTube kanal, kao i TRKE.rs. Na našim stranicama moćićete da pogledate sve epizode ovog serijala.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video