Auto trke Kružne trke

„Nadam se da su maleri prestali“

Nemanja Milovanović sa svojom Planetwin365 ekipom predstojećeg vikenda nastupa na čuvenoj stazi Grobnik u Hrvatskoj na novoj trci CEZ šampionata na kružnim stazama. Posle velikog broja odustanja i ogromnih problema sa menjačem, Nemanja je i dalje pozitivan i sa velikim nestrpljenjem čeka početak ovog vikenda u kome će se upustiti u borbu za prve bodove u CEZ-u.

„Posle kratke pauze i predaha red je da nastavimo dalje. Samo što ćemo onaj deo sezone da probamo da zaboravimo i da se osvrnemo na budući period. Nadam se da su maleri prestali i iskreno očekujem boljitak od ove trke. Očekuje nas trka na Grobniku za koju me vezuje dosta sećanja, ali sve u svemu napunili smo baterije i pozitivno idemo na trku za CEZ šampionat koja se vozi u Hrvatskoj na čuvenoj stazi Grobnik.

Veliku zahvalnost dugujem brendu Planetwin 365 koji me uvek podržava i nadam se da ćemo u daljem toku poceti da uzimamo nove bodove koji su bitni za nas. Moja očekivanja su da obe trke završim pre svega, ali i da zaobiđem malere, naravno da ću probati da budem u prvih 6 vozača jer očekujem dosta vozila. Veliki pozdrav svim vašim čitaocima.“ – završava Milovanović

 

foto: Nemanja Milovanić FB

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video