Moto trke

MSS i TRKE.rs – Saradnjom do promocije moto sporta u Srbiji

Nakon dugogodišnje saradnje vezano za promociju moto sporta u Srbiji, kao i nastupa predstavnika Srbije na takmičenjima u inostranstvu, saradnja između Saveza i našeg portala je dodatno ojačana.

Tokom trke na Beranovcu testiran je potpuno novi sistem za praćenje vremena sa staze uživo, koji se pokazao kao veoma funkcionalan, tako da će u buduće biti dostupan na svim moto trkama u Srbiji, kao i na trkama na kojima će Hrono služba MSS meriti vreme.

Merenje vremena postići ćemo da publika tokom treninga i trka, u svakom trenutku može da vidi ko se od takmičara kako kotira. Takođe, sistem je opremljen upozorenjima poput „Crvena zastava je istaknuta“, tako da svako od gledalaca blagovremeno može ispratiti stanje na stazi.

Ovaj sistem dodatno će doprineti takmičarima i njihovim timovima, koji će iz boksa, u realnom vremenu moći da isprate šta se na stazi dešava.

Odlična saradnja se neće zaustaviti samo na ovom koraku, te ćemo u budućnosti nastaviti sa razvojem novih sistema koji će na stazi omogućiti gledaocima bolji doživljaj i na taj način doprineti razvoju moto sporta u Srbiji.

Rezultate sa staze možete pratiti već za dve nedelje iz Kruševca, gde će se voziti Evropski šampionat u Moto Krosu – www.trke.rs/live-timing/

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video