Motosport.com/GPI/Honda Racing potpisali sa Norenom i Hahnom

Crossland Motorsport najavio je juče da će nastaviti svoju ulogu sponzora sa Motosport.com u 2015.godini. Great Plains Industries je najavljivana kao ko-sponzor, uz podršku američke Honde. Zvanično ime će biti: Motosport.com/GPI/Honda Racing.

Tim je takođe najavio da su potpisali Fredrik Noren i Tommy Hahn. Noren koji je popunio u američkoj Hondi, u Lucas Oil Pro Motocrossu, će voziti u klasi 450.

Hahn koji se nije takmičio puno radno vreme od 2012., voziće 250SX West Region, u klasi 250, u Lucas Oli Pro Motocrossu, u 2015.godini. Hahn je poslednji put vozio u klasi 250 u 2008.godini. Pored toga, Guy Cooper je imenovan menadžerom tima.

„Ne mogu opisati rečima svoje uzbuđenje što smo se udružili sa tako velikim sponzorima kao što su MotoSport.com, Honda, GPI i Peer Brothers. Ove kompanije i individue vole naš sport i posvećeni su sportu i poslovanju, i to je ono što je nama potrebno da se takmičimo,“ rekao je vlasnik tima Chris Crossland u saopštenju.

„Srećni smo jer imamo priliku da sarađujemo sa MotoSport timom, što nam omogućuje da učestvujemo u ovom sportu na mnogo višem nivou, nego što smo mogli sami,“ rekao je Marque Peer, potpredsednik razvoja za GPI, svetski lider u proizvođenju sistema za dostavu goriva, merenja i pumpi.

Prema saopštenju, MotoSport.com će producirati video seriju tima, koji će biti postavljeni na MotoSport.com. „Svi smo uzbuđeni“, rekao je direktor MotoSport.com marketinga, Jarrod Rogers. „Napravili smo neverovatan temelj prošle godine i nastavićemo taj razvoj u 2015.sezoni. Ponosni smo što imamo Guya Coopera na našoj strani u vođenju tima, zajedno sa velikim, novim sponzorima. Radujemo se neverovatnoj sezoni sa Tommyjem i Fredrikom.“

Video