Motokros trka Svetozar Miletić 2015

Na motokros stazi „Svetozar Miletić“ 9. i 10. maja voziće se motokros trka, koja se boduje za nacionalni šampionat Srbije, u organizaciji Saghmeister team-a.
Takmičari evropskog i svetskog nivoa pokazaće svoje umeće takmičenjem u klasama: MX65/85, MXB, ATV, MX1, MX2, MX3. Takođe će se voziti i promotivna trka u klasi Tomos APN i ATX. To je klasa do 50cc za koju se već prijavio veliki broj vozača i očekuju se uzbudljive borbe.
Ova trka se vozi i boduje za Šampionat Srbije, ali je otvorenog tipa pa će učešće uzeti i takmičari iz regiona. Pored srpskih vozača očekuje se dolazak vozača iz Mađarske, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Grčke, Turske, Hrvatske, BIH i Crne Gore.
Subota 9. maj – treninzi
Nedelja 10. maja – trke.
S obzirom da je ovo jedna od značajnih moto kros trka u Srbiji očekuje se preko 3.000 gledalaca na stazi. Cena ulaznice je 250 RSD.
Staza Svetozar Miletić nalazi se 7 kilometara od Sombora kada se krene ka Subotici.
Izvor: moto-berza.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video