MotoGP end of season party – Maxmoment

Narednog vikenda se vozi poslednja MotoGP trka sezone u Valensiji, a za sve one koji neće biti na licu mesta, Monster Energy i Maxmoment organizuju gledanje poslednje trke uz energetske napitke i klopu.

U nedelju 09.11. od 11:00 časova otvaraju se vrata prodavnice Maxmoment u Karađorđevoj ulici broj 57. Domaćini nas pozivaju da se zabavimo i poslednju trku odgledamo na video bimu uz profesionalno ozvučenje u društvu onih koji dele istu strast prema dva točka. Ukoliko ne znate gde se prodavnica tačno nalazi, ispred nje će biti parkiran Monster truck kog je zaista teško promašiti,

Mi ćemo u nedelju biti tamo da saznamo ko će biti šampion klase Moto3, a ko vicešampion kraljevske MotoGP klase. Takođe ćemo imati priliku i da prvi put vidimo Suzuki koji će 2015. voziti MotoGP šampionat. Vidimo se.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video