Kružne trke Moto trke

Moto trka – Nagrada Vršca 2014

U organizaciji auto moto kluba „Dijamant“ iz Aranđelovca i Beogradskog moto saveza, a uz pokroviteljstvo opštine Vršac, u nedelju 7. septembra, u 12h, na stazi pilotske akademije SMATS-a u Vršcu, održaće se moto trka koja se boduje za otvoreni Šampionat Srbije.

 

Najavljeno je učešće između 60 i 70 najboljih srpskih motociklista i 20 do 30 takmičara iz Rumunije, Bugarske, Makedonije, …. Na trci će biti izložen i motocikl koji se vozi na trkama Svetskog Endurance šampionata, sa kojim je naša reprezentacija nastupila u Nemačkoj. Ekipa „Dijamant Serbia“ sa startnim brojem 84, osvojila je 9. mesto u klasi Super Stock, a nastupala je u sastavu: Dragoslav Perišić Kule, Goran Stojanović Mrsi i Dragan Stanković

 

Pored 5 takmičarskih klasa u brzinskom motociklizmu, nastupiće i 3 divizije starovremenskih motorcikala, a posebna atrakcija je i nastup 5 motorcikala sa prikolicama. Pozivamo sve ljubitelje motociklizma da u nedelju budu prisutni na ovoj tradicionalnoj manifestaciji koja se održava od 2001. godine. Cena ulaznice je 300 dinara.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video