Kružne trke Moto trke

Moto šampionat počinje 04. i 05. Juna u Kraljevu

Kraljevački Beranovac otvoriće sezonu 2016 u kružnim moto trkama. AMKK Divlji iz Kragujevca već tradicionalno organizuje junsku trku u Kraljevu 04. i 05. juna.

Za razliku od prethodnih godina, novina za ovu sezonu svakako su dve trke u svakoj od klasa, a organizator je ovog puta omogućio I slobodne treninge u petak, kao što je to praksa u mnogo većim šampionatima.

U subotu ujutru voziće se kvalifikacioni treninzi u pet različitih klasa, a najavljen je i veliki broj vozača. Start prve trke planiran je za 13:00 časova.

Nedelja je dan kada će se voziti još po jedna trka u svakoj od pet kategorija. Start trka za nedelju planiran je takođe za 13 časova.

Kao što smo već navikli, uz šampionat kružnih trka, počinje I sezona moto classic šampionata, tako da ćemo gledati čak osam trka.

Trke Kraljevo 2016

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video