Moto Classic Moto trke

Moto klasik vozio treću trku sezone

Naviknuti na veliki broj motocikala u moto klasik disciplini, pomalo nas je iznenadila situacija koju smo zatekli na Ponikvama. Ne veliki broj učesnika moto klasik šampionata nadmetao se u dve divizije, u kojima je smešteno šest klasa.

Prvi su na stazu izašli takmičari prve divizije, a najbrži u klasi MK 125 bio je Dejan Pavlović, koji je trku završio ispred Zorana Pavlovića. Pehar za treće mesto pripao je Borku Vraniću, dok su pozicije četiri i pet zauzeli Zoran Fabijanović i Slobodan Vasiljević.

U istoj diviziji vožena je i klasa MK50 u kojoj je Stanko Markotić trijumfovao ispred Miloša Petkovića i Dragana Prokina. U klasi OT koja se takođe vozi u okviru ove divizije prisutan je bio samo jedan vozač Marko Ilić.

Druga trka vožena je u diviziji dva, a najbrži među njima bio je Miroslav Mika Stanojević, koji je nažalost u klasi OS bio usamljen. U klasi MK250 najbrži je bio Mihalj Nemet ispred Dejana Pavlovića i Nedeljka Mrdakovića koji su se popeli na podijum, dok je pozicija broj četiri pripala Vladimiru Iliću. U klasi MK 500, Slobodan Krstić zauzeo je prvo mesto, a Zoran Pavlović poziciju dva.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video