Moto Klasik doneo mnogo uzbuđenja

Kao što je i očekivano, u Moto Klasik diosciplini, najviše uzbuđenja bilo je u klasi Open Special u kojoj je Mika Stanojević nadmašio Ovidiu Adriana Rusu.

Stanojević je sve do ove sezone Rusua pobeđivao bez problema, ali je Rumun ove godine rešio da Miki zada glavobolju. Tokom cele sezone njih dvojica vode okraš iz kog je juče Miroslav Stanojević izašao kao pobednik.

Rusu je poveo od samog početka i na vodećoj poziciji je bio sve do poslednjeg kruga, kada Stanojević uspeva da ga obiđe i kroz cilj prolazi kao prvi. Sorin Almorean uzeo je treću poziciju u ovoj klasi.

U Diviziji 2 vozile su i klasa MK250 u kojoj je pobednik bio Nedeljko Mrdaković i klasa MK500 gde je kao pobednik izašao Slobodan Krstić.

Kompletne rezultate Divizije 2 pogledajte ovde.

U Diviziji 1 vozile su klase MK50, MK125 i OT. Pobednici po klasama su Karolj Kenjereš, Dejan Pavlović i Marko Ilić. Kompletne rezultate Divizije 1 pogledajte ovde.

Među prikolicama najbrža je bila posada Dragoj / Vasiljević, ispred Dobrić / Bošnjak, Sarac / Karadiov i Kostadinović / Kostadinović.

foto: onrace.ro

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video