Auto trke Kružne trke

Milovanovićima dupla pobeda na Ušću

Braća Nemanja i Mirko Milovanović fantastičnom vožnjom su stigli do duple pobede na Ušću u Divziji IV, u kojoj nastupaju vozila zapremine do 2.000 kubnik santimetara.

Nemanja Milovanović vozi u klasi 2.000 E1, trijumfovao je u današnjoj trci uz najbolje vreme kruga 1,02,343. Nemanja je u klasi E1 nadmašio Vladu Kostića koji je u generalnom poretku završio kao petoplasirani.

Mirko Milovanović koji u svom Fordu nastupa u klasi SP uspeo je da stigne do drugog mesta, ostaviviši iza sebe Aleksandra Tošića u Hondi i Dragana Stojkovića koji nastupa u automobilu Alfa Romeo. Darko Božilović se borio za drugo mesto, kada se iza njegovog Forda pojavio oblak belog dima.

U klasi 2.000 N najbrži je bio Nešić Stefan, koji je u generalnom plasmanu završio kao šestoplasirani i jedini takmičar klase.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video