Milovanović i Planet win 365 nastavili saradnju

Posle zimske pauze i odmora od prošle sezone, došle su na red i prolećne pripreme za sezonu 2015. kao i planovi vozača i njihovih sponzora za sezonu koja dolazi. Nemanja Milovanović produžio je saradnju sa brendom koji ga već godinama unazad prati u sportu u kojem učestvuje.

„Moj brend Planet win 365 i ja smo sa malim zakašnjenjem potpisali ugovor o nastavku jedne lepe i uspešne saradnje i nadamo se pohod na nove uspehe i rezultate. Jako mi je drago što sam zaštitno lice ovog brenda, jednog od najvećih u igrama na sreću i što sam dobio njihovo puno poverenje da predstavim i njih i sebe u pravom svetlu.

Imali smo lepe planove za 2015. godinu međutim videćemo sta ćemo moći da vozimo od toga, jer nam budžet sve određuje. Akcenat smo želeli da stavimo na CEZ trke, međutim ove godine opet će prioritet biti naš domaći šampionat. Bili smo u pregovorima za kupovinu dva automobila veće klase, koji su bili vrhunski pripremljeni za CEZ šampionat, ali za dlaku smo ostali bez njih, jer su se oba auta prodala. Ipak sve u svemu ove godine bićemo prisutni na našim kružnim stazama, verovatno ćemo se pojaviti i na brdskim trkama, a nadam se i nekoj trci za CEZ šampionat. Takođe ćemo uskoro predstaviti i novi dizajn auta.“ – završava Nemanja Milovanović

IMG_3080

IMG_3082

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video