Auto trke Kružne trke

Miloš Pavlović na 12 sati Imole

Srpski automobilista Miloš Pavlović, oficijelni vozač Lamborginija i takmičar u ekipi „Grasser racing“, ovog vikenda nastupa na još jednoj trci izdržljivosti. Posle uspešnih nastupa na „24h Dajtone“ početkom godine, Pavlović je za tim „Grasser“ vozio i trke u okviru popularnog šampionata „24h“ u Muđelu i na Red Bull Ringu gde je bio veoma uspešan, pa srpski automobilista očekuje nastavak dobrih rezultata.

Na redu je četvrta trka ove godine u seriji, „12 časova Imole“, koja se vozi na čuvenoj stazi „Enco i Dino Ferari“ nadomak Bolonje. Pavlović nastupa za volanom automobila „Lamborghini Huracan GT3“, a kokpit će deliti sa Italijanom Robertom Pampaninijem i Švajcarcem Kristofom Lencom. Nastup Miloša Pavlovića u Imoli je samo jedan deo ovogodišnjih aktivnosti srpskog automobiliste, koji se nedavno vratio iz Azije, gde je u Kini i Japanu obavljao poslove vezane za Lamborginijeve aktivnosti na promociji novih modela.

Miloš Pavlović, izjava:

Već na prvim treninzima videlo se da je automobil odlično spremljen, pa sam uspeo da zabeležim najbolje vreme. Nadam se da će se pozitvni rezultati nastaviti i na kvalifikacijama, a zatim i na samoj trci, gde ponovo zajedno sa timom idem na najviši plasman.“

Kvalifikacije u Imoli na programu su u petak od 9.30 časova, a kasnije tog dana startuje i prvi deo trke.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video