Miller: „Veoma sam srećan što konačno dobijam neke bodove“

Jack Miller obezbedio je svoje prve bodove u MotoGP klasi nakon osvojene 14. pozicije na Red Bull Grand Prix-u u Austinu.

Startovao je sa 19. pozicije na gridu, ali se australijanac nakon odličnog početka u jednom momentu tkre našao na 11. poziciji. Međutim, kasnije je učestovao u sudaru koji ga je na kraju koštao nekoliko pozicija u konačnom plasmanu. Miller je izjavio da je zadovoljan rezultatom i tvrdi da je stekao ključno iskustvo za ostatak sezone.

Jack Miller: „Veoma sam zadovoljan trkom, mnogo sam naučio u borbi sa momcima kao što je  Nicky Hayden i ostatkom grupe. Moram poboljšati korišćenje guma tokom prvih nekoliko krugova. Moram naučiti da ne budem toliko agresivan na prednjoj gumi, a posebno na zadnjoj, tako da imam više mogućnosti na kraju trke. Generalno, veoma sam srećan što sam završio trku i konačno dobio neke bodove, ali sada moramo napraviti sledeći korak i pokušamo da završimo među prvih deset.“

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video