Miller najbrži na drugom treningu, Marquez na prvom

Jack Miller je napravio najbrže vreme na drugom treningu i zauzeo prvu poziciju ispred Crutchlowa i Barbere. Kako je krajem treninga staza postajala suvlja, svi su eksperimentisali sa gumama, a najbrži su napravili najbolji izbor.

Bradley Smith bio je najbrža Yamaha na četvrtom mestu, ispred Baza i Reddinga. Andrea Dovizioso bio je najbrži fabrički vozač na sedmoj poziciji, ispred Bradla, Rabata i Aoyame koji kompletira prvih deset.

Bautista i Laverty bili su brži od Rossija koji je završio na 13. poziciji, ispred Hernandeza i Pola Espargara. Jorge Lorenzo bio je šesnaesti, ispred Vinalesa, Petruccia i Aleixa Espargara.

Marc Marquez nije vozio drugi trening usled stomačnog gripa koji ga je zadesio u Maleziji.

Na prvom treningu najbrži je bio Marquez, a kako je trening vožen po suvom, najbrža vremena prvog dana uglavnom su vožena na prvom treningu. Druga pozicija pripala je Vinalesu, a treća Reddingu.

Povratnik Andrea Iannone zauzeo je četvrtu poziciju, ispred sunarodnika Valentina Rossija i Španaca Hectora Barbere i Aleixa Espargara. Hernandez je osvojio osmu poziciju, ispred Bautiste i Lorenza koji se plasirao na deseto mesto.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video