Miljković testirao na Grobniku

Nikola Miljković je proveo nekoliko dana u Hrvatskoj, gde je na stazi Grobnik testirao svoj automobil Seat Leon koji planira naredne godine da vozi u ETCC šampionatu. Nikola nam se po povratku sa Grobnika javio, kako bi nam preneo svoje utiske.

„Testiranja su prošla fenomenalno. Odradili smo odličan posao sa setapom auta i naravno mojim uvozavanjem. Jedini problem je sto riječka pista strahovito troši gume, pa nam je trebalo dosta guma za ovaj test. Prezadovoljan sam autom i naravno čitavim timom, pošto je ovo novo poglavlje za nas. Iako je testiranje trajalo samo jedan dan zbog velikih troškova, mnogo je značio. Želimo da odradimo što više testova pre prve trke u ETCC-u, da nebismo došli u situaciju da se pojavimo loše pripremljeni, bez iskustva oko setapovanja auta, što je kao što znate veoma bitno. Pošto nam vremenski uslovi ne dozvoljavaju da uradimo makar još jedan test pre sledeće sezone, može da se desi da nam je ovo bio poslednji test za ovu godinu.“ – kaže Nikola i dodaje : “ Želeo bih da se zahvalim čitavom timu i naravno sponzorima koji se maksimalno trude da zajedno ispunimo moj san.“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video