Moto trke Supermoto

Miletić vozi i Supermoto

Dalibor Miletić, prošlogodišnji šampion klase 600 Hepening u šampionatu Srbije, rešio je da se ove godine, pored kružnih trka, oproba i u Supermoto šampionatu koji se u Srbiji vozi po prvi put. Prva trka zakazana je za 24.05.2015. godine.

Dalibor, koji je član AMK Vitalon group racing tima oprobaće se u klasi S Open na predstojećoj trci u Kuli, koja će se osim za Otvoreni Supermoto šampionat Srbije, bodovati i za Alpe Adria šampionat. Nakon što smo saznali vest, pozvali smo Miletića kako bismo proverili o čemu se radi.

„Baš tako, nastupam za svoj klub i u Supermoto klasi. U Grčkoj sam zaradio ozbiljnu povredu koja me i dalje muči, ali se nadam da ću biti spreman, kako za Kulu, tako i za road race trku u Vršcu, koja se vozi sedam dana kasnije. U Supermoto šampionatu nastupaću na KTMu, dok se Yamaha nakon „sređivanja“ u Grčkoj, sada ponovo priprema za road race.“ – rekao je Dalibor koji će ove godine preći u Supersport klasu.

Foto: moto-dyno.com

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video