Merhijeva budućnost u Manoru izvesnija

Nade Roberta Merhija da će zadržati mesto u Manor F1 timu su još izvesnije nakon izjave direktora tima Graeme Lowdona da je zadovoljan svojom trkačkom posadom.

Španac je potpisao kratkoročni ugovor sa Manor timom nakon što su uspeli da osiguraju investitore. Kada je Merhi potpisivao ugovor, priznao je da mora da nađe sponzora kako bi ta saradnja bila dugoročna. Razlog za ovo su veliki finansijski problemi u kojima se našao tim.

„Mi smo zapazili Roberta 2009. godine u Evropskoj F3 i tada smo bili impresionirani njegovim vožnjama,“ rekao je Lawdon za AUTOSPORT. „Odradio je odličan posao i držali smo ga stalno na oku.“

„Mi želimo da dovodimo nove talente i uradili smo to, ali na kraju dana moramo da uradimo ono što je najbolje ta tim. Ono što u ovom trenutku treba da radimo je da što bolje radimo sa ovim što imamo, Roberto je odradio sjajan posao u Maleziji.“

Marko Srdić

Marko je jedan od osnivača i u timu je web developer. Za sve izmene na sajtu zadužen je on. Kada nađe slobodnog vremena piše o Formuli 1 i kružnim auto trkama.

Video