Melandri: „Italijani su vrlo uzbuđeni zbog Mugella“

Marco Melandri objašnjava zašto će njegov Aprilia Racing Team Gresini pokušati da napravi show na njihovom domaćem Grand Prixu. Italijani će pokušati da iskoriste prednost mnogobrojnih novih poboljšanja svog RS-GP motocikla, uključujući i debi novog sekvencijalnog menjača.

Marco Melandri: „Italijani su veoma uzbuđeni zbog Mugello runde, tako da uvek pokušavamo da postignemo dodatni uspeh. Za nas, to će biti još jedna trka u našem pripravničnom stažu, mada nadam se da će nam novi sekvencijalni menjač pružiti prednost koju očekujemo i sa tim nam omogućiti da napravimo korak napred. Nadamo se da ćemo biti u stanju da predstavimo novu polaznu tačku za nas i za nastavak napredovanja, zajedno sa promenama na šasiji koja može da mi pomogne da ostvarim bolji osećaj na motociklu.“

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video