Max Biaggi propušta trku u Kataru

Max Biaggi neće učestvovati ovog vikenda na poslednjoj rundi 2015 eni FIM Superbike svetskog šampionata u Kataru. Dvostruki WSBK šampion isteglio je preponu dok je trenirao na svom mountain bike-u u Monte-Karlu i zbog toga je njegovo pažljivo planirano učešće na trci otkazano u poslednjem trenutku.

Biaggi je prošlog utorka objavio twitt o svojoj povredi.

Vest se brzo prošilila širom sajtova i socijalnih medija, ali je tek u sredu 44-godišnji Italjan potvrdio da se povlači sa trke, ponovo preko Twittera: „Bez Dohe, žao mi je ali neću učestvovati na poslednjoj WSBK rundi. Tokom jednog od mojih uobičajenih mountain bike izleta, isteglio sam preponu. To me sprečava da vozim trku u Kataru. Jako sam razočaran, Aprilija i ja smo bili spremni za velike stvari!“

 

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video