Massa misli da Mercedes ima neverovatan bolid

Felipe Massa misli da je nakon samo 4 dana testiranja u Jerezu, Mercedes pokazao da je sposoban da opet osvoji titulu. Testiranje je prilično dobar pokazatelj onoga što nas očekuje u sezoni, a kada pogledamo Mercedes, koji je prošle godine pobedio u 16 od 19 trka, odvozili su 515 krugova – nešto više od 7 trka na stazi u Jerezu.

“ Uvek je teško dati pravi odgovor na kraju prve nedelje testiranja “ , rekao je Massa kada su ga pitali kako mu se čine drugi timovi. „Ima još toga da se razume, ne samo kod nas, već i u drugim timovima. Jasno je samo to da Mercedes ima neverovatan bolid. Ferrari je možda napravio korak napred, ali i dalje nisam siguran da li možemo da im budemo konkurentni.“

Massa kaže da je zadovoljan i kako je Williams napredovao, a rekao je i da je dobio ohrabrenje od njih nakon prvog dana.

“ Još uvek imam dobar osećaj u bolidu. Mislim da je vrlo dobro što nemamo nikakvih problema u pouzdanosti. To je dobar početak i sada se trudimo da sve spremimo i da tako spremni odemo u Barselonu. Moramo da isprobamo sve ono o čemu smo mislili u Australiji. To je odličan početak i srećan sam kao da je bilo juče.“

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video