Marquez se ne predaje

Osvojiti 52 poena više od glavnih konkurenata za samo sedam trka zvuči gotovo nemoguće, sli šta o tome ima da kaže mladi Španac Marc Marquez?

Ovo je ogroman izazov koji će Hondin vozač pokušati da nadmaši i osvoji još jednu, treću uzastopnu titulu u MotoGP klasi. Od trke u Nemačkoj Marquez „krcka“ razliku u odnosu na Yamahine vozače i dokazuje da može biti bolji, ali pitanje je dokle.

„Ovo je bio drugačiji vikend. U Brnu smo uzeli bitne poene za šampionat i nastavljamo sa borbom“ kaže Marquez koji dodaje – „Silverstone nije moja omiljena staza, ali rado odlazim tamo jer staza ima ozbiljnu istoriju.“

Španac je prošle godine pobedio svog sunarodnika Jorge Lorenza za 0,7 sekundi, dok je godinu dana ranije situacija bila obrnuta, a razlika svega 0,081 sekund.

foto: crash.net

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video