Marquez i Pedrosa predstavili Hondu

Rano jutros, na Baliju, vozači fabričke HRC Honda ekipe, Marc Marquez i Dani Pedrosa, predstavili su novi motocikl s kojim će se takmičiti u sezoni 2015 MotoGP šampionata.

Jedina promena koja je jasno vidljiva u odnosu na boje koje su HRC vozači nosili tokom ranijih godina jeste u Red Bull logotipu koji je sada jasno istaknut na prednjem blatobranu i koritu oklopa. Takođe je i zadnji blatobran sada narandžast, u odnosu na crni koji je korišćen prošle godine.

Marquez je prilikom predstavlja rekao da je prvi put na Baliju i da je oduševljen publikom koja očigledno obožava MotoGP. Takođe je istakao da već sutra odlaze u Maleziju, gde će se nakon testa u Valensiji koji je održan dan nakon poslednje trke sezone, ponovo sresti sa svojim timom i novim motorom.

Pedrosa se nadovezao na konstataciju mlađeg kolege koja se odnosi na oduševljenje publike MotoGP motorima u ovom delu sveta. Takođe je istakao da je zimu proveo odmarajući i trenirajući, tako da na prvi ovosezonski test dolazi potpuno spreman.

Honda je drugi tim koji predstavlja svoj motocikl, nakon što je Yamaha Movistar to učinila prošle nedelje.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video