Marquez: „Ova staza je oduvek bila dobra za mene i Hondu“

Repsol Honda tim trijumfovao je na Velikoj nagradi Nemačke zavhaljujući drugoj ovogodišnjoj pobedi Marca Marqueza. On sada ima 114 bodova, 65 manje od vodećeg Valentina Rossija.

Marquez: „Veoma sam zadovoljan ovom pobedom. Ovo sam naporno pokušavao u poslednjih nekoliko trka. U Assenu smo počeli da vidimo svetlo na kraju tunela, nakon Barselone koja je bila veoma teška, ponovo sam počeo dobro da se osećam na motociklu zahvaljujući promenama koje smo napravili. Mi smo potvrdili da motocikl radi na ovoj stazi, ali želeo sam da budem oprezan jer sam svestan da je ova staza uvek bila dobra za mene i Hondu. Moramo da nastavimo sa radom, jer sam na krugovima u kojima sam bio iza Lorenza video da su u nekim aspektima bili jači od nas. Videćemo da li možemo nastaviti da napredujemo na testu u Misanu sledećeg vikenda.“

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video