Marquez najbrži u Aragonu

Ovog vikenda vozi se petnaesta trka MotoGP šampionata i to u Španiji. U prethodnih osam trka, videli smo osam različitih pobednika. U Italiji je uvek pobeđivao Španac, u Španiji Italijan. Da li ćemo videti devetog pobednika i to Italijana?

Na jutrašnjem treningu prvo vreme zauzeo je Marc Marquez, bio je 0,186 sekundi brži u odnosu na Valentina Rossija. Raspored isti kao i u generalnom plasmanu. Maverick Vinales odvezao je dobar trening i ima treće vreme, brže i od Doviziosoa i Lorenza.

Prvih deset vozača je u jednoj sekundi, pa tako šestu poziciju uzima Iannone, ispred Petruccia, Aleixa i Pola Espargara i Cala Crutchlowa. Hayden koji će voziti ovu trku umesto Millera nije mogao bolje od 20. pozicije, no nadajmo se boljoj poziciji do subotnjih kvalifikacija.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video