Marquez motivisan za Brno

Nakon Indijanapolisa, MotoGP vozači preselili su se u Češku Republiku, gde ih na stazi Brno čeka velika borba. Valentino Rossi je na prvom mestu i čeka ga težak vikend.

Valentino poučen lošim kvalifikacijama iz Indija, zna šta ga čeka u Brnu. Za sada najbliži Rossiju, Jorge Lorenzo izjavio je na konferenciji da gledano unazad, on ima dobre rezultate na ovoj stazi i može da ide na visok rezultat.

Međutim, branilac titule Marc Marquez jedini je bio otvoren na konferenciji za štampu rekavši – „Prošle godine sam u Brnu završio pobednički niz. Sada sam motivisaniji nego ikad. Situacija je mnogo drugačija nego prošle godine, imam dve pobede iza sebe i mislim da mogu mnogo toga da učinim.“

On dodaje da ne želi da razmišlja o tituli, jer je bodovna razlika prevelika. Planira da vozi od trke do trke, pa ćemo videti šta će se desiti.

foto: MotoGP.com

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video