Marquez još jednom ubedljiv, Suzuki u prvom redu

Današnje kvalifikacije u Argentini obeležio je Marc Marquez koji je još jednom dominirao i s vremenom 1.37,802 bio je pola sekunde brži od Suzukijevog vozača Aleixa Espargaro.

Espargaro na Suzukiju koji je ove sezone ušao u šampionat, zabeležio je izvanredno drugo vreme, ostavivši iza sebe mnogo jače proizvođače. Treća pozicija u prvom startnom redu pripala je Andrei Iannoneu, tako da ponovo u prvom startnom redu imamo tri različita proizvođača.

U drugom startnom redu takođe imamo tri različita proizvođača. Četvrta pozicija pripala je Crutchlowu na Hondi, ispred Lorenza na Yamahi i Doviziosoa na Ducatiju.

Treći startni red obeležio je Danilo Petrucci, koji se plasirao na sedmo startno mesto, odmah ispred trenutno vodećeg u šampionatu Valentina Rossija i Maverick Vinalesa na Suzukiju. Dakle, još jedan kompletno prošarani startni red, što je situacija koja se dugo nije viđala u MotoGP šampionatu.

Kompletne rezultate možete pročitati na sajtu.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video