Magnussen sve bliži Maldonadovom mestu u Renaultu

Sada su i dobro obavešteni izvori iz Britanije naveli mogućnost da je Kevin Magnussen sve bliži trkačkom mestu u Renaultu.

Kako se navodi, Danac bi tokom ovih dana mogao da potpiše novi ugovor, pre nego što francuski proizvođač i zvanično prezentuje svoj tim 3. fabruara u Parizu. Autosport piše da su nastala određena neslaganja izmađu Renaulta i PDVSA-e, koji bi mogla da se završe raskidom postojećeg ugovora. Takođe, postoje i male šanse da se pronađe novo rešenje, ali za to je vremena jako malo.

Sa druge strane Magnussen je u Formuli 1 debitovao 2014. sa McLarenom, u kome je proveo i prošlu sezonu, ali kao rezervni vozač. Maldonado je tokom VN Singapura potvrdio da će ostati u Lotusu i treću godinu za redom u trenutcima kada su razgovori između ovog tima i Renaulta bili tek u početnoj fazi.

F1 Serbia

F1 Serbia je portal koji se bavi vestima iz auto-moto sporta, pre svega iz Formule 1. Na našem portalu možete naći puno informacija o vozaćima, timovima, stazama kao i da se družite sa našim članovima na forumu.

Video