Kružne trke Moto trke

Lovriću pobeda i titula

Milan Lovrić prvi je prošao kroz cilj na poslednjoj trci sezone voženoj u Kraljevu i na taj način stigao do titule u klasi 600 Formula. Lovrić je do cilja došao usamljen uz više od 3.5 sekunde prednosti nad drugoplasiranim.

Na startu klase 600 Formula našlo se četiri vozača, koji su krenuli nakon ponovoljenog starta trke. Lovrić koji je u subotnjoj trci do cilja došao kao četvrtoplasirani, sigurno je krenuo od starta i nije bilo šanse da ga konkurenti ugroze.

Stevan Dimitrijević do polovine trke nalazio se na drugoj poziciji, kada počinje da gubi tempo. Steva Sokola ga obilazi i beleži još jedno drugo mesto.

U poslednjem krugu, Dimitrijević i Prokin prolaze kroz cilj uz razliku od 0,096 sekundi u koristi Dimitrijevića. Prokin je nakon trke kažnjen sa dodatnih 10 sekundi, tako da mu je četvrto mesto svakako bilo zagarantovano.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video