Loris Capirossi ponovo na stazi

Loris Capirossi voziće, zajedno sa Freddiem Spencerom, Waynom Gardnerom i Kevinom Schwantzom, na World GP Bike Legends događaju, koji će se održati od 19. do 21. juna u Jerezu.

Capirossi učestvovao je na trkama od 1990. – 2011. godine, startovao na 328 trka i osvojio tri svetska šampionata. Sada će ponovo da obuče svoje trkačko odelo i vrati se na stazu zajedno sa svojim nekadašnjim rivalima i legendama iz zlatnog doba motociklizma,

„Ne samo da želim da učestvujem na ovom događaju, već želim da vozim i 250cc i 500cc!“ rekao je ovaj 41-godišnjak. „Ovo zvuči ne samo kao dobra ideja, već će biti sjajno i ponovo biti na stazi sa starim prijateljima, gde ćemo probuditi stari osećaj na ovim fantastičnim motorima.“

Pored Lorisa Capirossia učestvovanje na ovom događaju potvrdili su i Freddie Spencer , Wayne Gardner , Christian Sarron , Didier de Radiguès , Kevin Schwantz , Graeme Crosby , Steve Parrish , José Luis Cardoso i Carlos Cardús.

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video