Lorenzo: „Videćemo da li možemo poboljšati motocikl“

Lorenzo je pokazao konstantan tempo i osigurao teće mesto u kombinovanim vremenima. Vozač Movistar Yamahe započeo je italijanski GP u dobrom raspoloženju nakon dve vezane pobede. Uprkos tome što nije u potpunosti bio zadovoljan svojim set-upom on se borio za prve pozicije i na kraju završio na trećoj poziciji sa vremenom kruga od 1‘47.852.

Lorenzo: „Nisam u potpunosti zadovoljan načinom na koji motocikl radi. Što se tiče podešavanja mog YZR-M1, mislim da imamo veliki prostor za poboljšanje. Malo po malo narpedovaćemo najviše na skretanju, ali početi vikend sa drugom i trećom pozicijom i dobrim tempom je lep početak. Videćemo da li možemo poboljšati motocikl i skinuti pola sekunde, jer mislim da možemo biti mnogo bolji.“

 

 

Foto: motogp.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video