Lorenzo – Spreman sam za borbu

I dok će Valentino Rossi biti pod pritiskom predstojećeg vikenda, njegov timski kolega i glavni konkurent u borbi za titulu „sprema rukavice“.

„Silverston se nije završio kako smo planirali, a sve zbog loših vremenskih uslova. Želeli smo podijum, ali nam to nije pošlo za rukom. Imali smo i više sitnih problema, tako da se sve jednostavno poklopilo.“ rekao je Lorenzo, koji je između Brna i Silverstona bio na čelu tabele, ali je Rossi ponovo preuzeo vođstvo, sada sa znatno više poena.

„Fokusiran sam pred trku u Misanu, jer je ovo veoma bitna staza za Yamahu. Znam da će moj timski kolega biti motivisan, jer je pred domaćom publikom i ima 12 poena prednosti, ali i ja sam na ovoj stazi često puta bio brz, tako da se ne predajem.“ – samouvereno govori Španac koji ima još šest trka da nadoknadi Rossijevu prednost.

foto: crash.net

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video