Moto trke MotoGP

Lorenzo: „Nije sve izgubljeno“

Nakon odličnog starta, obilaženja, kiše i promene motora, Lorenzo je doneo odluku da se vrati na motor sa gumama za suvo, krug pre Rossija. Ipak, u krivini broj 15, napravio je grešku i izleteo sa staze. Ostao je bez mogućnosti da osvoji bodove i približi se Rossiju u trci za titulu.

“ Već dve trke zaredom nemam sreće. Isključivo zato što je kiša i uslovi na stazi nisu normali. U Silverstonu nisam imao samopouzdanja, a ovde sam u krivinu ušao na slikovima koji nisu imali vremena da se zagreju. Jednostavno sam izgubio prijanjanje. Mislim da nemamo sreće cele ove sezone, ne samo u ove dve trke. Mogao sam da pobedim ili barem budem drugi, i u Silverstonu i ovde. Ipak, to su trke. U prošlim sezonama, moji rivali su bili ti koji su doživljavali izletanja i padove, a ove godine sam to ogičledno ja, ali nije sve izgubljeno. Ukoliko pobedim u svim preostalim trkama biću šampion, bez obzira na to na kom mestu Valentino bio. “

 

foto: crash.net

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video