Lorenzo najbrži na oba slobodna treninga

Jorge Lorenzo vozač Movistar Yamaha zauzeo je danas po drugi put prvu poziciju na tabelama vremena. Lorenzo je pred domaćom publikom postavio vreme od  1’39.300 dovoljno za prvu poziciju na drugom slobodnom treningu dok većina ostalih vozača nije popravila svoje vreme iz jutarnje sesije. Vozač Repsol Honde, Marc Marquez (+0.128s) pokazao zauzimanjem druge pozicije da se dobro prilagodio vožnji sa polomljenim prstom.

Andrea Iannone (+0.211s) zauzeo je treću poziciju ispred svog timskog kolege Andrea Doviziosa (0.235s), dok je Aleix Espargaro (+0.316s) vozač Suzuki Ecstar tima na petoj poziciju.

Danilo Petrucci odličnom vožnjom na Pramac Racing Ducati-u zauzeo je 6. mesto dok je Cal Crutchlow sesiju završio kao sedmi. Najbrži vozač otvorene kategorije je Mike Di Meglio na 14. poziciji.

Kompletne rezultate današnjih treninga pogledajte na: Rezultati MotoGP

 

 

Foto: vroom-magazine.com

 

 

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video