Lorenzo: „Nadam se da će nam Argentina više odgovarati“

Jorge Lorenzo odlazi u Argentinu u dobrom raspoloženju. Uprkos tome što je bio bolestan prošle nedelje, četvorostruki šampion sveta uspeo je da zauzme četvrtu poziciju na COTA. Trenutno se nalazi na petom mestu u generalnom plasmanu i nada se da će se sto posto oporaviti za trku u nedelju, kada će se bortiti za još jedan dobar rezultat, kao njegovo treće mesto na stazi u Argentini prošle godine.

Jorge Lorenzo: „Nakon četvrtog mesta u Austinu raduje me odlazak u Argentinu gde ću pokušati da dobijem zalet. Mislim da smo prve trke, u kojima smo se pomalo mučili zbog različitih problema, rešili na najbolji mogući način. Mi smo peti u šampionatu ali to je i dalje ‘nokaut’ faza. Osećam se dobro u smislu vožnje i motocikla. Nažalost bio sam bolestan celog vikenda u Austinu i nisam mogao da budem u perfektnoj formi za borbu za podijum. Nadam se da će nam Argentina više odgovarati. Bilo je lepo voziti na Termas stazi prošle godine, čak i ako nisam bio u optimalnoj formi, ipak sam uspeo da se popnem na podijum. To je brza staza sa veoma lepim krivinama i predpostavljam da je ovo dobra vest za naš motocikl.“

 

 

Foto: yamahamotogp.com

 

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video