Lorenzo: Daleko od najbržeg vremena

Jorge Lorenzo nije zadovoljan jazom do vrha vremenske liste, kako je vozač Movistar Yamahe završio četvrti, na pretposlednjeg danu MotoGP testa u Kataru.

Dvostruki šampion premijer klase bio je drugi najbrži ranije tokom treninga, ali je kasnije pao za dva mesta. Njegov najbrži krug bio je 1m 55.500s, 0.593s iza Ducatijevog vozača Andree Doviziosa, na Losail stazi.

„Još jedan težak dan. Uslovi na stazi su se malo poboljšali“, rekao je Lorenzo. „Ali smo imali slične probleme kao i juče. Iako smo malo poboljšali osećaj sa motociklom, još smo daleko od najbržeg vremena. Pokušali smo mnoge stvari, ali su svi ostali napravili veći korak u njihovom radu, tako da, sačekaćemo da vidimo šta će biti sutra. Pronašli smo nešto važno, i takođe ćemo raditi veću razdaljinu, kako bismo videli kako motocikl funkcioniše.“

Test u Kataru, koji se završava ovog ponedeljka, je konačan predsezonski test pred prvu trku MotoGP svetskog prvenstva u 2015, koja će se održati pod reflektorima na Losail stazi, 29.marta.

 

Foto: www.crash.net

Video