Auto trke Nascar

Logano pobedio u poslednjoj krivini

Joey Logano pobedio je na trci u Watkins Glenu, nakon što je Kevin Harvick ostao bez goriva u poslednjoj krivini. Loganu je ovo prva pobeda još od one u Daytoni 500 u februaru.

Harvick je prethodno preuzeo vođstvo od Matta Kensetha, a obojica su poslednji put bili u pitu u vreme 51. – 90. kruga, neposredno pre crvene zastave.

“ Još uvek pokušavam da dođem k sebi. Stvarno sam srećan zbog pobede. Bio sam blizu Harvicka sve vreme, a kada sam mu se dodatno približio, on je dodavao gas, čemu sam se i nadao, jer sam želeo da ostane bez goriva. Prošle nedelje sam ja ovako izgubio pobedu, tako da mi se sad sve to vratilo. “  rekao je Joey.

Drugo mesto zauzeo je Kyle Busch. Harvick je uprkos problemima sa gorivom završio trku kao trećeplasirani. Četvrto mesto zauzeo je Matt Kenseth, peto Kurt Busch, šesto Clint Bowyer, a sedmo Brad Keselowski. U prvih deset vozača nalaze se još i Carl Edwards, Sam Hornish Jr. i Jimmie Johnson.

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video