Lein Racing tim na Medjunarodnom salonu automobila

Čast nam je da vam saopštimo da ovogodišnji 52. po redu Medjunarodni salon automobila – MSA (OICA) osnovan davne 1938. godine, koji se održava jednom u dve godine, odrzaće se na Beogradskom sajmu od 20.03.2015 do 29.03.2015.

Tim povodom ASK Lein Racing tim će predstaviti svoja tri automobila, dva Seat Leona Mladena Lalušica i Dejana Bulatovića sa kojim će ove godine nastupati celu sezonu u Seat Eurocupu, za razliku od proslogodišnje polusezone, kao i automobil Renault Clio Sport IV generacije, sa kojim će Mladen Lalušić i Uroš Brkić paralelno nastupati u Clio Endurance Cupu. Naravno auta i lepe devojke idu zajedno, zato su tu prelepe hostese koje će predstavljati ova izvrsna auta. Iznenađenje je to što će na standu ASK Lein Racing tima biti i simulator na kojem će gosti štanda moći da probaju Seat Leon Cup Racera na svim aktuelnim stazama.

1922852_10203421213762805_467380656_n

Opis Sajma: Beogradski sajam i Poslovno udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije su organizatori Međunarodnih manifestacija automotivne industrije. Najstarija zvanična međunarodna izložba drumskih vozila u ovom delu Evrope u tradicionalnom terminu po kalendaru međunarodne asocijacije OICA, svake godine okuplja vodeće svetske proizvođače vozila, delova i opreme. Uz to, učešće kompletne domaće automobilske i prateće industrije, kao i prisustvo tradicionalnih izlagača iz okruženja potvrđuju regionalni primat ove manifestacije. Na sajmu će biti predstavljeni putnički automobili, laka privredna vozila, privredna vozila, priključna vozila, šasije, karoserije, oprema motornih vozila, pneumatici, goriva, maziva, ulja, filteri, dodatna oprema, prateća industrija, garažno-servisna oprema, tuning, transport, logistika i telematika, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, finansijske institucije i osiguravajuća društva, mediji, itd.

Cena ulaznice:

Pojedinačna ulaznica: 300 din.

Grupna ulaznica: (uz overen spisak na memorandumu, minimum 20 osoba) 200 din.

Grupna ulaznica za đake i studente (uz overen spisak): 150 din.

Ulaznica za „Family Day“*: 500 din.

Parking po započetom satu: 100 din.

* Ulaznica važi za roditelje sa decom (1, 2, 3) do 16 godina.

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video