LEIN Racing Team nastavlja sa testiranjima

LEIN Racing tim u sastavu Mladen Lalušić, Uroš Brkić i Dejan Bulatović na čelu sa tim menadžerom Miroslavom Rastovićem testirao je danas prvi put u punom sastavu na stazi Red Bull Ring u Austriji.
DSC_0623
„Današnji kraći test je bio blic test za mene da isprobam novu opciju amortizera. Takođe sam probao neke nove nadogradnje i sa obzirom da sam prvi put na ovoj stazi veoma sam zadovoljan pokazanim. Nadam se boljem na startu sezone.“ – izjavio je Mladen Lalušić.
Ni Dejan Bulatović nije krio oduševljenje: „Prvi put smo danas radili setap za ovu stazu i čak smo se Mladen i ja u jednom izlasku na stazu zamenili sa automobilima kako bi odabrali pravi setap. Vozili smo veoma približno vreme po krugu što govori da smo pronašli setap koji nam obojici odgovara. Radujem se nastupu na ovoj stazi.“
„Danas sam prešao dosta kilometara, staza je bila otvorena celog dana tako da smo testirali sa minimalnim pauzama. Uspeo sam da probam različite vrste guma kao i kočionih pločica kako bi smo odabrali idealne. Prvi put sam vozio na ovoj stazi i veoma sam zadovoljan postignutim. Nadam se dobrom rezultatu već na prvoj trci koju ćemo Mladen i ja voziti baš na ovoj stazi 23. i 24 maja.“
Nakon ovoga ceo tim se seli u Mađarsku na stazu Hungaroring gde će testirati celog dana.

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video