LCR u novim bojama

Ukoliko ste videli fotografije na kojima je novi sponzor na motoru Cal Crutchlowa – nije foto montaža. Crutchlow je zaista vozio ovaj motor u Brnu, ali nakon trke.

Novinari sajta Crash.net raspitali su se o čemu se radi i došli su do odgovora, koji im je dao direktor tima Lucio Cecchinello – „U pitanju su nove boje, ali samo za snimanje reklamnog spota za našeg sponzora Castrol. U Silverstonu će boje motora LCR ekipe biti u standarnim, CWM bojama.“

Kako padokom kruže priče da će LCR u 2016. godini nastupati samo s jednim motorom, Cecchinello je upitan i o vozačima za narednu sezonu. Kako on kaže, prioritet im je potpisivanje ugovora sa Crutchlowom, o čijem angažmanu se dosta spekuliše.

Trenutno su u toku pregovori sa njegovim menadžerom, tako da će se o njegovom statusu i statusu drugog vozača tek odlučivati. Novca trenutno imaju samo za jednog vozača, ali nšta nije nemoguće.

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video