Lambaša se u ime vozača zahvalio svima

Kontaktirali smo Predraga Lambašu, ovoga puta kao predstavnika komisije vozača, da nam iz prve ruke prenese svoje utiske posle održane trke na beogradskom Ušću:

„Kao predstavnik vozača iskoristio bih priliku da napomenem, ali i da se zahvalim ispred svih takmičara na ovakvom spektaklu koji su nam priredili organizatori.  S obzirom da sam stalno bio u kontaktu sa organizatorima, upoznat sam sa svim stvarima i problemima koji su se lakše, a neki jako teško rešili. Uspeli su da prebace u većoj meri mnoge stvari koje je elaborat tražio i samim tim napravili put da se i narednih sezona vozi trka na Ušću.

Dobili smo direktan prenos koliko god on trajao, izveštaje u svim medijima, mnogo publike i velike planove za sledeću godinu. Pre svega bih se zahvalio Dejanu Čoloviću i Dejanu Stojiću, Goranu Toromanu, Sportskom auto i karting savezu Srbije, Ministarstvu omladine i sporta sa gospodinom Peruničićem koji je i lično svojim prisustvom uveličao sam događaj, AMSS-u i AMSS osiguranju, Gradu Beogradu i njegovim komunalnim preduzećima na čelu sa gospodinom Glavašom, doktoru Stepiću i servisu Vojinović sa safety car-om. Beograd je najavio sledeću trku na Ušću u noćnim satima sa kompletnim bankinama, a ja verujem da će ovi ljudi to i napraviti.

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video