Auto trke Virtuelne trke

Krajiška Zmija – Cazin, Balkan Sim Racing

Druga runda brdskog šampionata Balkan Sim Racinga vozi se na Krajiškoj Zmiji u Cazinu, stazi koja važi za najkvalitetniju bosansku stazu u kalendaru. Naziv je dobila po svojoj neverovatnoj konfiguraciji sa mnogo krivina. U prošlosezonskom izdanju slavio je Krešimir Norković, dok su titule proslavili Raša Đorđević i Vukasović Racing Team u sastavu: Đuro Vukasović, Rijad Begić i Emir Hadžić. Da li će se Vukasović ponovo radovati ili će Krajiška Zmija iznedriti nove heroje, saznaćemo za dva dana.

Mladen Milošević je ponovo favorit obzirom na formu pokazanu na stazi Kotor-Troica. Mario Kojić je bio veoma blizu Miloševića, ali mu nije pošlo za rukom da ga pobedi. Đuro Vukasović je povratio preko potrebno samopouzdanje nakon silnih pehova prošle sezone. Pojačao je tempo i odvezao trku na vrhunskom nivou. “Domaće” nade su Arnel Ludwig i Rijad Begić, rivali iz prošlogodišnjeg šampionata.

Trka se vozi u subotu 8.11.2014. godine u 20:00. Lista prijavljenih vozača biće objavljena dan pre, u petak 7.11.2014.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video